00:00
47:18
Anja, Lasse, Maja, Cille & Christian har valgt hamsterhjulsnormen fra og forsøger på forskellig vis at skabe et mere bæredygtigt liv. Et liv med mere magt over tiden, opmærksomheden og det aftryk, de sætter på planeten. De fortæller om processen, tankerne, det svære og det gode.

Tag med på rejse ind i deres univers – og ind i dine egne aspirationer og drømme. For hvordan kunne du egentlig tænke dig at leve, hvis du tillader dig selv at mærke efter og slippe drømmene løs?

Lydrejsen falder i to dele.

Historierne foldes yderligere ud i individuelle episoder af podcasten "U-vendinger - Fortællinger om at sætte kurs mod strømmen".

Temaet "U-vendinger" er komponeret og spillet af Uffe Holmsgaard Eriksen.
"Blackbird" af Lennon-MacCartney er arrangeret, spillet og sunget af Andreas Markus.
Poetry slam: Lasse Nyholm Jensen.
Producent: Marie Chimwemwe Degnbol.

Produktionen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.
Anja, Lasse, Maja, Cille & Christian har valgt hamsterhjulsnormen fra og forsøger på forskellig vis at skabe et mere bæredygtigt liv. Et liv med mere magt over tiden, opmærksomheden og det aftryk, de sætter på planeten. De fortæller om processen, tankerne, det svære og det gode. Tag med på rejse ind i deres univers – og ind i dine egne aspirationer og drømme. For hvordan kunne du egentlig tænke dig at leve, hvis du tillader dig selv at mærke efter og slippe drømmene løs? Lydrejsen falder i to dele. Historierne foldes yderligere ud i individuelle episoder af podcasten "U-vendinger - Fortællinger om at sætte kurs mod strømmen". Temaet "U-vendinger" er komponeret og spillet af Uffe Holmsgaard Eriksen. "Blackbird" af Lennon-MacCartney er arrangeret, spillet og sunget af Andreas Markus. Poetry slam: Lasse Nyholm Jensen. Producent: Marie Chimwemwe Degnbol. Produktionen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. read more read less

3 years ago #bæredygtighed, #omstilling, #sustainability, #u-vending