00:00
42:13
Anja bor i et landbrugskollektiv ude på landet på Sydfyn. Dét var bestemt ikke planen, da hun i starten af 30’erne flyttede til London og blev del af den kreative klasse på godt og ondt.
Hun fortæller historien om sin rejse, som flyttede hende 800 km i fugleflugt på verdenskortet, og involverede et mentalt kvantespring forårsaget af en knusende tragedie og et møde med en solsort.

Det er en kærlighedshistorie. Det er en historie om, hvordan vi mennesker bliver påvirket af det miljø og de mennesker, vi omgiver os med. Og det er historie om at vriste sig fri af forbrugs- og konkurrencekultur og genforbinde sig med naturen åndeligt, moralsk og praktisk.

Podcasten er produceret af Marie Chimwemwe Degnbol.
Andreas Markus spiller klaver og synger, den øvrige musikken er komponeret og spillet af Uffe Holmsgaard Eriksen.
Anja bor i et landbrugskollektiv ude på landet på Sydfyn. Dét var bestemt ikke planen, da hun i starten af 30’erne flyttede til London og blev del af den kreative klasse på godt og ondt. Hun fortæller historien om sin rejse, som flyttede hende 800 km i fugleflugt på verdenskortet, og involverede et mentalt kvantespring forårsaget af en knusende tragedie og et møde med en solsort. Det er en kærlighedshistorie. Det er en historie om, hvordan vi mennesker bliver påvirket af det miljø og de mennesker, vi omgiver os med. Og det er historie om at vriste sig fri af forbrugs- og konkurrencekultur og genforbinde sig med naturen åndeligt, moralsk og praktisk. Podcasten er produceret af Marie Chimwemwe Degnbol. Andreas Markus spiller klaver og synger, den øvrige musikken er komponeret og spillet af Uffe Holmsgaard Eriksen. read more read less

3 years ago #bæredygtighed, #omstilling, #sustainability, #u-vending