00:00
33:25
Isabella er ung i en tid, hvor der ikke rigtigt er tid til at være ung. De unge får at vide, at de skal dygtiggøre sig, præstere og være unikke, så de kan konkurrere i konkurrencesamfundet og være med til at vækste vækstsamfundet. – Samtidigt med at flere og flere bliver bevidste om, at deres fremtid på grund af klimaforandringerne i bedste fald er usikker, i værste fald dyster.

Dét dobbelte pres knækkede den 19-årige gymnasieelev og klimaaktivist Isabella Larsson Seedorff.

Her fortæller hun historien om sin nedtur og hvordan hun vandrede sin depression væk. Og om hvordan hun prøver at nære sin nysgerrighed, eventyrlyst og ungdommelige frygtløshed samtidig med at hun føler behov for at se klimaforandringerne, det bæst, direkte i øjnene og tage medansvar.

Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol.
Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen.
Isabella er ung i en tid, hvor der ikke rigtigt er tid til at være ung. De unge får at vide, at de skal dygtiggøre sig, præstere og være unikke, så de kan konkurrere i konkurrencesamfundet og være med til at vækste vækstsamfundet. – Samtidigt med at flere og flere bliver bevidste om, at deres fremtid på grund af klimaforandringerne i bedste fald er usikker, i værste fald dyster. Dét dobbelte pres knækkede den 19-årige gymnasieelev og klimaaktivist Isabella Larsson Seedorff. Her fortæller hun historien om sin nedtur og hvordan hun vandrede sin depression væk. Og om hvordan hun prøver at nære sin nysgerrighed, eventyrlyst og ungdommelige frygtløshed samtidig med at hun føler behov for at se klimaforandringerne, det bæst, direkte i øjnene og tage medansvar. Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol. Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen. read more read less

3 years ago #activism, #aktivisme, #bæredygtighed, #omstilling, #sustainability, #u-vending