00:00
36:51
Det startede egentlig bare med, at Lasse flyttede til et hus på landet og tænkte, at man ikke kan bo sådan et sted uden at have en køkkenhave. Men så greb det om sig. I takt med at han blev tiltagende kritisk overfor den industrielle produktion af mad, tøj, tobak, levede han mere og mere selvforsynende, skar mere og mere ned på sit forbrug, og tilbragte flere og flere timer foran skærmen med at læse om alt det, der er galt i verden.

Lasses historie handler om at finde en måde at se de samfundsskabte miljømæssige og humanitære kriser i øjnene uden at ende i dyster askese. Om at forsøge at tage ansvar for det aftryk, man med sine handlinger sætter i verden, samtidig med at man skaber et godt og nydelsesfuldt liv.

Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol.
Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen.
Det startede egentlig bare med, at Lasse flyttede til et hus på landet og tænkte, at man ikke kan bo sådan et sted uden at have en køkkenhave. Men så greb det om sig. I takt med at han blev tiltagende kritisk overfor den industrielle produktion af mad, tøj, tobak, levede han mere og mere selvforsynende, skar mere og mere ned på sit forbrug, og tilbragte flere og flere timer foran skærmen med at læse om alt det, der er galt i verden. Lasses historie handler om at finde en måde at se de samfundsskabte miljømæssige og humanitære kriser i øjnene uden at ende i dyster askese. Om at forsøge at tage ansvar for det aftryk, man med sine handlinger sætter i verden, samtidig med at man skaber et godt og nydelsesfuldt liv. Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol. Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen. read more read less

4 years ago