00:00
39:28
Cille og Christian boede i en stor, flot lejlighed på Østerbro sammen med deres to børn. Indtil de en dag besluttede sig for at sælge lejligheden, bilen og alt hvad de ejede sige deres jobs op og tage børnene ud af skolen, for i stedet at købe en sejlbåd og tage på eventyr i 2 år.
I 3. afsnit af U-vendinger fortæller de om rejsen. Ikke bare den fysiske rejse, men den indre rejse helt fra Østerbro ud i verden og tilbage, forandrede på en måde, som gør, at livet herhjemme i andedammen aldrig bliver det samme igen.

Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol.
Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen.
Cille og Christian boede i en stor, flot lejlighed på Østerbro sammen med deres to børn. Indtil de en dag besluttede sig for at sælge lejligheden, bilen og alt hvad de ejede sige deres jobs op og tage børnene ud af skolen, for i stedet at købe en sejlbåd og tage på eventyr i 2 år. I 3. afsnit af U-vendinger fortæller de om rejsen. Ikke bare den fysiske rejse, men den indre rejse helt fra Østerbro ud i verden og tilbage, forandrede på en måde, som gør, at livet herhjemme i andedammen aldrig bliver det samme igen. Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol. Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen. read more read less

4 years ago