00:00
53:39
Plejehjemmene skal privatiseres. Det vil sikre bedre forhold for de ældre. Så undgår vi nemlig omsorgssvigt, og de ældre kan få et plejehjem, der passer bedre til deres specifikke behov. Det mener Liberal Alliances Ungdom. Vi vender det med resten af panelet - er privatisering vejen frem?

Vi skal også snakke om et kontanthjælpssystem uden modkrav. På den måde undgår vi nemlig at tvinge de svageste ledige til nyttesløse møder i jobcentret, ifølge Alternativets Unge.

Og så skal vi også snakke om gratis psykologhjælp. Det vil nemlig betyde, at folk rent faktiske vil søge hjælp og ikke føre til, at folk får det dårligere og dårligere. Samtidig ligestiller det psykiske og fysiske lidelser, siger SFU.


Gæster:
Signe Bøgevald Hansen, landsformand for Liberal Alliances Ungdom
Emil Stork, socialordfører Alternatives Unge
Sofie Lippert, landsforkvinde for SF Ungdom

Vært:
Kevin Shakir

Reporter:
Oliver Bærentsen

Redaktør:
Andrea Bøtker
Plejehjemmene skal privatiseres. Det vil sikre bedre forhold for de ældre. Så undgår vi nemlig omsorgssvigt, og de ældre kan få et plejehjem, der passer bedre til deres specifikke behov. Det mener Liberal Alliances Ungdom. Vi vender det med resten af panelet - er privatisering vejen frem? Vi skal også snakke om et kontanthjælpssystem uden modkrav. På den måde undgår vi nemlig at tvinge de svageste ledige til nyttesløse møder i jobcentret, ifølge Alternativets Unge. Og så skal vi også snakke om gratis psykologhjælp. Det vil nemlig betyde, at folk rent faktiske vil søge hjælp og ikke føre til, at folk får det dårligere og dårligere. Samtidig ligestiller det psykiske og fysiske lidelser, siger SFU. Gæster: Signe Bøgevald Hansen, landsformand for Liberal Alliances Ungdom Emil Stork, socialordfører Alternatives Unge Sofie Lippert, landsforkvinde for SF Ungdom Vært: Kevin Shakir Reporter: Oliver Bærentsen Redaktør: Andrea Bøtker read more read less

3 years ago #debat, #kontanthjælp, #news, #plejehjem, #psykolog, #radioloud