00:00
41:29
I Bygningsfysikkens Rygrad sætter fagfolk ord på, hvorfor bygningsfysikken er så central for byggeriet, det levede liv i bygninger/boliger og for byggebranchens bæredygtige udvikling.

Sæson 1 handler om bygningsfysikken retrospektivt op til idag - med besøg af 5 af fagområdets absolutte koryfæer. I sæson 2 sætter 5 yngre stemmer ord på bygningsfysikken i en nutidig, fremtidig og bæredygtig kontekst.

I dette afsnit møder du Torben Valdbjørn Rasmussen, seniorforsker på Institut for Byggeri, By og Miljø, BUILD - Aalborg Universitet.

Vært og tilrettelægger: Louise Skøtt Gadeberg, Passion Kommunikation
Produktion, sæson 2: Munck Studios
Musik fra Zapsplat.com
I Bygningsfysikkens Rygrad sætter fagfolk ord på, hvorfor bygningsfysikken er så central for byggeriet, det levede liv i bygninger/boliger og for byggebranchens bæredygtige udvikling. Sæson 1 handler om bygningsfysikken retrospektivt op til idag - med besøg af 5 af fagområdets absolutte koryfæer. I sæson 2 sætter 5 yngre stemmer ord på bygningsfysikken i en nutidig, fremtidig og bæredygtig kontekst. I dette afsnit møder du Torben Valdbjørn Rasmussen, seniorforsker på Institut for Byggeri, By og Miljø, BUILD - Aalborg Universitet. Vært og tilrettelægger: Louise Skøtt Gadeberg, Passion Kommunikation Produktion, sæson 2: Munck Studios Musik fra Zapsplat.com read more read less

7 months ago #byggeri, #bygningsfysik, #bæredygtighed, #forskning, #klima