00:00
70:12
Shownotes til denne udsendelse: https://www.gottleben.com/podcast/1101-episode-5.html
En samtale mellem showets vært, Kaare Thomsen, og retoriker Christina Pontoppidan. Temaet for samtalen er: Hvordan bliver man (hurtigt) bedre til at skrive så det virker?
Christina Pontoppidan har hovedfag i retorik og er bachelor i Filosofi. Hun er ekstern lektor på Københavns Universitet, og hun er indehaver af firmaet Ren retorik. Hendes kunder er organisationer, både offentlige og private. Hun arbejder både med skriftlig retorik og med gennemslagskraft i taler og præsentationer.
Christina har skrevet 2 bøger om skriftlig kommunikation:
- Gør teksten klar
- Giv teksen liv ( af Christina Pontoppidan og Andreas Immanuel Graa)
Shownotes til denne udsendelse: https://www.gottleben.com/podcast/1101-episode-5.html En samtale mellem showets vært, Kaare Thomsen, og retoriker Christina Pontoppidan. Temaet for samtalen er: Hvordan bliver man (hurtigt) bedre til at skrive så det virker? Christina Pontoppidan har hovedfag i retorik og er bachelor i Filosofi. Hun er ekstern lektor på Københavns Universitet, og hun er indehaver af firmaet Ren retorik. Hendes kunder er organisationer, både offentlige og private. Hun arbejder både med skriftlig retorik og med gennemslagskraft i taler og præsentationer. Christina har skrevet 2 bøger om skriftlig kommunikation: - Gør teksten klar - Giv teksen liv ( af Christina Pontoppidan og Andreas Immanuel Graa) read more read less

5 years ago #argumentation, #forhandlingsteknik, #gennemslagskraft, #kommunikation, #pontoppidan, #retorik, #skriftlig