00:00
42:54
Det er januar, og vi er midt i anden lockdown af Danmark. Coronasituationen har lukket universiteterne ned og sendt alle universitetsstuderende hjem for at onlinestudere i deres stuer eller på deres værelser. For nogen betyder det endnu mere tid til hjemmehygge, men for rigtig mange andre har det medført manglende motivation til studierne og en følelse af ensomhed.
I dagens afsnit får Amalie og Laurits besøg af de to universitetsstuderende, Simone og Anders, til en snak om nogle af de tanker, udfordringer og oplevelser, de har gjort sig omkring det at være studerende under coronanedlukningen. Over en telefonlinje snakker vi også med Lars Bo, der er dekan på Health, og sidder som en del af den øverste universitetsledelse, der er med til at træffe nogle af de afgørende beslutninger for de studerende under nedlukningen.

Værter: Amalie Damgaard og Laurits Broberg
Gæster: Simone Buskbjerg, Anders Dahl og Lars Bo Nielsen

Producer: Astrid Kruse
Musik: Andreas Nim og Frederik Uglebjerg
Det er januar, og vi er midt i anden lockdown af Danmark. Coronasituationen har lukket universiteterne ned og sendt alle universitetsstuderende hjem for at onlinestudere i deres stuer eller på deres værelser. For nogen betyder det endnu mere tid til hjemmehygge, men for rigtig mange andre har det medført manglende motivation til studierne og en følelse af ensomhed. I dagens afsnit får Amalie og Laurits besøg af de to universitetsstuderende, Simone og Anders, til en snak om nogle af de tanker, udfordringer og oplevelser, de har gjort sig omkring det at være studerende under coronanedlukningen. Over en telefonlinje snakker vi også med Lars Bo, der er dekan på Health, og sidder som en del af den øverste universitetsledelse, der er med til at træffe nogle af de afgørende beslutninger for de studerende under nedlukningen. Værter: Amalie Damgaard og Laurits Broberg Gæster: Simone Buskbjerg, Anders Dahl og Lars Bo Nielsen Producer: Astrid Kruse Musik: Andreas Nim og Frederik Uglebjerg read more read less

3 years ago #au, #corona, #health, #lockdown, #studerende, #studie, #studieliv, #universitet, #universitetsstuderende