00:00
36:55
Natalia Rogaczewska er indehaver af virksomheden Værdbar, der sætter strategisk håndtering af barsel på dagsordenen. De seneste måneder har Natalia udtalt sig i flere medier om blandt andet håndteringen af barslen i advokatbranchen.

Afsnittet tager hul på nogle af de vigtigste pointer, når det kommer til virksomhedens håndtering af barslen. Vi taler om, hvordan man kan anvende fraværet til at udvikle både medarbejdere og ledere, og hvordan barsel kan være en fordel for både virksomhed og rådgiver.
Natalia Rogaczewska er indehaver af virksomheden Værdbar, der sætter strategisk håndtering af barsel på dagsordenen. De seneste måneder har Natalia udtalt sig i flere medier om blandt andet håndteringen af barslen i advokatbranchen. Afsnittet tager hul på nogle af de vigtigste pointer, når det kommer til virksomhedens håndtering af barslen. Vi taler om, hvordan man kan anvende fraværet til at udvikle både medarbejdere og ledere, og hvordan barsel kan være en fordel for både virksomhed og rådgiver. read more read less

about 1 year ago #advokat, #barsel, #hr, #rekruttering, #rådgiver