00:00
54:12
Amalie og Verner tager i denne episode det danske kvindelandshold under kærlig behandling. For der er mange spørgsmål at stille i en periode, hvor landsholdet befinder sig i et vadested.

Er landstræner Andree Jeglertz i gang med et stille generationsskifte, og er det i så fald af lyst eller af nød? Hvorfor skranter mediedækningen af kvindelandsholdet? Hvor skal Danmarks nye hjemmebane placeres og meget mere? Spørgsmål er der som sagt nok af - vi giver vores svar!

Derudover får du selvfølgelig de bedste nyheder fra kvindefodboldens verden, og så giver Verner et spændende indblik i nordisk talentudvikling på pige- og kvindesiden. En udvikling, der ser spændende ud, især med de rød/hvide briller.

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
Amalie og Verner tager i denne episode det danske kvindelandshold under kærlig behandling. For der er mange spørgsmål at stille i en periode, hvor landsholdet befinder sig i et vadested. Er landstræner Andree Jeglertz i gang med et stille generationsskifte, og er det i så fald af lyst eller af nød? Hvorfor skranter mediedækningen af kvindelandsholdet? Hvor skal Danmarks nye hjemmebane placeres og meget mere? Spørgsmål er der som sagt nok af - vi giver vores svar! Derudover får du selvfølgelig de bedste nyheder fra kvindefodboldens verden, og så giver Verner et spændende indblik i nordisk talentudvikling på pige- og kvindesiden. En udvikling, der ser spændende ud, især med de rød/hvide briller. Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk. Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit. read more read less

about 1 month ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport