00:00
47:54
Anne-Marie Kjærside har udgivet digtsamlingen "På trods af mig".

Digtene tager udgangspunkt i oplevelser med seksuelle overgreb i barndommen og dets konsekvenser.

Forfatteren fortæller i forordet om et barndomstraume med seksuelle overgreb af en ældre dreng, og at hun gerne vil være med til at bryde med tavshedskulturen.

Jeg har digteren i Forfatterhjørnet. Hun fortæller om skriveprocessen, hvad skrivningen kan og også om at få ja fra flere medfinansierende forlag og at vælge det rette.


Læs mere:

Digtsamling: På trods af mig: https://www.gucca.dk/paa-trods-af-mig-bog-p568163 

Kvisten - terapi til ofte for seksuelle overgreb: https://kvistene.dk

Landsforeningen Spor: https://www.landsforeningen-spor.dk/

Klub Bare Skriv: https://www.klubbareskriv.dk/

Skriv frisættende fortællinger: https://charlottehejehaase.simplero.com/page/259066
Anne-Marie Kjærside har udgivet digtsamlingen "På trods af mig". Digtene tager udgangspunkt i oplevelser med seksuelle overgreb i barndommen og dets konsekvenser. Forfatteren fortæller i forordet om et barndomstraume med seksuelle overgreb af en ældre dreng, og at hun gerne vil være med til at bryde med tavshedskulturen. Jeg har digteren i Forfatterhjørnet. Hun fortæller om skriveprocessen, hvad skrivningen kan og også om at få ja fra flere medfinansierende forlag og at vælge det rette. Læs mere: Digtsamling: På trods af mig: https://www.gucca.dk/paa-trods-af-mig-bog-p568163  Kvisten - terapi til ofte for seksuelle overgreb: https://kvistene.dk/  Landsforeningen Spor: https://www.landsforeningen-spor.dk/ Klub Bare Skriv: https://www.klubbareskriv.dk/ Skriv frisættende fortællinger: https://charlottehejehaase.simplero.com/page/259066 read more read less

about 1 year ago #forfatter, #overgreb, #skriveterapi, #skrivning