Settings
Light Theme
Dark Theme

Sidste afsnit med kliken og nedtakt på Danmark-Østrig

Sidste afsnit med kliken og nedtakt på Danmark-Østrig
Feb 29, 2024 · 48m 44s

Danmark spillede 1-1 med Østrig i Marbella ovenpå en samling, hvor fokus mest var på træning. Men hvad så vi alligevel i kampen, der både viste gode takter og rust...

show more
Danmark spillede 1-1 med Østrig i Marbella ovenpå en samling, hvor fokus mest var på træning. Men hvad så vi alligevel i kampen, der både viste gode takter og rust på stængerne? Amalie og Verner analyserer.

Og så er det sidste afsnit med kliken i denne episode, der også binder sløjfe på Kvindefodboldpodcastens 4. sæson. Amalie har nemlig allersidste afsnit som vært på det lille rumskid, der hedder Kvindefodboldpodcasten. Derfor taler vi selvfølgelig også om nogle af alle de fede gæster vi har haft gennem tiden, fantastiske oplevelser på tribunerne i ind- og udland og meget, meget mere.

Du kan stadig høre Kvindefodboldpodcasten fremover i dette feed, hvor Verner sammen med en ny medvært driver Kvindefodboldpodcasten videre. Amalie kan du fange på ny lyd, skrift og meget mere i en nær fremtid. Følg med på Amalies sociale medier og i Fanklubben for kvindelandsholdets Facebook-gruppe.

Tusind tak til alle jer, der har lyttet med!
show less
Information
Author BEAM
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search