Light Theme
Dark Theme

Sent straffespark sikrer Juventus point mod Inter

Oct 25, 2021 · 51s

Juventus var på vej mod et nederlag, men reddede 1-1 i søndagens Derby d'Italia hos Inter.Juventus havde ved angriberen Álvaro Morata muligheden for at komme på 1-0 tidligt, men spanierens...

show more
Juventus var på vej mod et nederlag, men reddede 1-1 i søndagens Derby d'Italia hos Inter.Juventus havde ved angriberen Álvaro Morata muligheden for at komme på 1-0 tidligt, men spanierens skarphed manglede. I stedet kom Inter foran efter 18 minutter.Den tyrkiske kreatør Hakan Çalhanoglu sendte et godt hug på stolpen, og den rutinerede målræv Edin Dzeko stod klar og omsatte riposten til sin 7. scoring i 10 ligakampe for Inter.Juventus havde flere halve muligheder for at udligne i første halvleg, men Inter-keeper Samir Handanovic fik med lidt besvær holdt udeholdet fra fadet.Juventus intensiverede langsomt sin jagt på udligningen i anden halvleg, men væltede sig ikke ligefrem i store chancer.Et par minutter før tid kom forløsningen dog alligevel. Kampens dommer spottede et straffespark efter at have konsulteret VAR. Og det sparkede Dybala sikkert i nettet.Inter har 18 point på tredjepladsen i Serie A, mens Juventus er sekser med sine 15 point.