00:00
35:33
Hvorfor er ledelsesfortællingen om bæredygtighed så essentiel på C-level i dag?Og hvordan rammer virksomheder og ledere en rette balance mellem fakta, storytelling og den overordnede ledelsesfortælling.

Det skal vi diskutere i dag, hvor vi har Jeanette Fangel Løgstrup i studiet.

Hun har i knap 20 år arbejdet med bæredygtighed, kommunikation, marketing og strategi, blandt andet som direktør og medlem af koncernledelsen i Danske Bank, Codan/RSA og Carl Bro Gruppen. I dag er hun bestyrelsesmedlem, underviser på CBS Bestyrelsesuddannelserne, og så er hun forfatter til bogen ’Bæredygtig ledelse - ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser’.

Lad os smøge ærmerne op og komme i gang.

Som altid får du en god dosis konkrete anbefalinger med fra Jeanette, som du kan implementere med det samme.
Hvorfor er ledelsesfortællingen om bæredygtighed så essentiel på C-level i dag?Og hvordan rammer virksomheder og ledere en rette balance mellem fakta, storytelling og den overordnede ledelsesfortælling. Det skal vi diskutere i dag, hvor vi har Jeanette Fangel Løgstrup i studiet. Hun har i knap 20 år arbejdet med bæredygtighed, kommunikation, marketing og strategi, blandt andet som direktør og medlem af koncernledelsen i Danske Bank, Codan/RSA og Carl Bro Gruppen. I dag er hun bestyrelsesmedlem, underviser på CBS Bestyrelsesuddannelserne, og så er hun forfatter til bogen ’Bæredygtig ledelse - ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser’. Lad os smøge ærmerne op og komme i gang. Som altid får du en god dosis konkrete anbefalinger med fra Jeanette, som du kan implementere med det samme. read more read less

5 months ago #esg, #leadership, #storytelling, #sustainability, #thoughtleader