00:00
34:12
Mød en forsker, der sammenligner ledelse med mayonnaise, og som ikke er bange for at sige, at vi skal turde være i de ubehagelige forandringer.

I denne udgave af Bag Kulissen spørger jeg Edmonia Baker om, hvorfor ledelsesfortællingen er ved at ændre sig? Hvad betyder det for vores fælles narrativ om ledelse i dag og i fremtiden, og skal ledelsen måske revurdere sit syn på målinger og talent, fordi de parametre vi stiller op til at kvantificere, også bliver det vi udlever, og dermed den fortælling, vi selv giver liv til?

Edmonia Baker er forsker i ledelse ved CBS og har arbejdet både i globale virksomheder, tech-startups og medievirksomheder. Hendes passion ligger i at udforske nye former for samarbejde og ledelse, der kan skabe social innovation og forandring.

Du får som altid konkrete anbefalinger fra dagens gæst, du kan implementere med det samme.
Mød en forsker, der sammenligner ledelse med mayonnaise, og som ikke er bange for at sige, at vi skal turde være i de ubehagelige forandringer. I denne udgave af Bag Kulissen spørger jeg Edmonia Baker om, hvorfor ledelsesfortællingen er ved at ændre sig? Hvad betyder det for vores fælles narrativ om ledelse i dag og i fremtiden, og skal ledelsen måske revurdere sit syn på målinger og talent, fordi de parametre vi stiller op til at kvantificere, også bliver det vi udlever, og dermed den fortælling, vi selv giver liv til? Edmonia Baker er forsker i ledelse ved CBS og har arbejdet både i globale virksomheder, tech-startups og medievirksomheder. Hendes passion ligger i at udforske nye former for samarbejde og ledelse, der kan skabe social innovation og forandring. Du får som altid konkrete anbefalinger fra dagens gæst, du kan implementere med det samme. read more read less

6 months ago #leader, #leadership, #storytelling, #thoughtleader