00:00
42:22
Hvad betyder stilhed for stærk ledelse? Få svaret her.

Et magisk greb inden for storytelling handler om stilhed. Skal du levere dit budskab knivskarpt, skal der være ro. Der skal være ro hos afsenderen, men budskabet skal også kommunikeres krystalklart for modtageren, så det skaber ro og giver mening.

I dette afsnit af ’Bag Kulissen’ spørger jeg Bastian Overgaard om, hvorfor han mener, at vi skal bedrive ledelse i stilhed, og hvad det betyder for narrativet om stærk ledelse.

Bastian Overgaard er ekspert i stilhed. Derudover er han ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder. I de seneste 10 år har han undersøgt og erfaret, hvordan struktureret og strategisk stilhed hjælper med at skabe fokus, fremdrift og fællesskab i arbejdsrelaterede møder.

Som altid er der konkrete anbefalinger fra værten, du kan implementere med det samme.
Hvad betyder stilhed for stærk ledelse? Få svaret her. Et magisk greb inden for storytelling handler om stilhed. Skal du levere dit budskab knivskarpt, skal der være ro. Der skal være ro hos afsenderen, men budskabet skal også kommunikeres krystalklart for modtageren, så det skaber ro og giver mening. I dette afsnit af ’Bag Kulissen’ spørger jeg Bastian Overgaard om, hvorfor han mener, at vi skal bedrive ledelse i stilhed, og hvad det betyder for narrativet om stærk ledelse. Bastian Overgaard er ekspert i stilhed. Derudover er han ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder. I de seneste 10 år har han undersøgt og erfaret, hvordan struktureret og strategisk stilhed hjælper med at skabe fokus, fremdrift og fællesskab i arbejdsrelaterede møder. Som altid er der konkrete anbefalinger fra værten, du kan implementere med det samme. read more read less

6 months ago #leadership, #silence, #storytelling, #thoughtleader