00:00
49:48
Daisy Løvendal har podcastet længe før det blev mainstream.

Det startede med podcasten “Kære Daisy”, som var en brevkassepodcast. Og det er lige præcis dét, Camilla interviewer hende om i denne episode.

Man kan vist roligt sige, at Daisy Løvendal er brevkasseekspert. Før hun podcastede svarede hun på læserbreve om kærligheden og livet i blogindlæg.

I dag har hun et brevkasse-radioprogram på Radio4.

Brevkasseformatet giver mulighed for en dialog med lytterne, som foregår på tværs af medier og platforme. Daisy modtager mange af sine spørgsmål på instagram, men har også udviklet en særlig formular til sin hjemmeside, så lyttere kan stille spørgsmål helt uden afsender på.

Daisy fortæller i denne episode blandt andet om, hvordan man kan indhente gode spørgsmål til sin podcast, hvordan man sikrer anonymitet og giver et svar som alle lyttere kan bruge - ikke kun spørgeren.

Hun gør en dyd ud af at give konkrete værktøjer i sine egne episoder, så det går du selvfølgelig også her.

Derudover taler vi også om Daisys podcastrejse. Fra independent podcaster til et indholdsunivers bag en betalingsmur på Talk Town og til et radioprogram.

Denne episode er for dig, der:
- Har lyst til at prøve kræfter med brevkasseepisoder
- Vil have inspiration til brevkasseformatet
- Vil involverer dine lyttere mere i din podcast

Du får konkrete redskaber til, hvordan du lavpraktisk indsamler spørgsmål fra dine lyttere, men også hvordan du kan gå forrest for at inspirere dem til at byde ind og tage del i dit univers.

https://dinpodcast.dk/brevkasse-som-podcaster-med-daisy-loevendal/

Læs også tips til den gode podcastbrevkasse her:
https://dinpodcast.dk/podcastbrevkasse-tips/
Daisy Løvendal har podcastet længe før det blev mainstream. Det startede med podcasten “Kære Daisy”, som var en brevkassepodcast. Og det er lige præcis dét, Camilla interviewer hende om i denne episode. Man kan vist roligt sige, at Daisy Løvendal er brevkasseekspert. Før hun podcastede svarede hun på læserbreve om kærligheden og livet i blogindlæg. I dag har hun et brevkasse-radioprogram på Radio4. Brevkasseformatet giver mulighed for en dialog med lytterne, som foregår på tværs af medier og platforme. Daisy modtager mange af sine spørgsmål på instagram, men har også udviklet en særlig formular til sin hjemmeside, så lyttere kan stille spørgsmål helt uden afsender på. Daisy fortæller i denne episode blandt andet om, hvordan man kan indhente gode spørgsmål til sin podcast, hvordan man sikrer anonymitet og giver et svar som alle lyttere kan bruge - ikke kun spørgeren. Hun gør en dyd ud af at give konkrete værktøjer i sine egne episoder, så det går du selvfølgelig også her. Derudover taler vi også om Daisys podcastrejse. Fra independent podcaster til et indholdsunivers bag en betalingsmur på Talk Town og til et radioprogram. Denne episode er for dig, der: - Har lyst til at prøve kræfter med brevkasseepisoder - Vil have inspiration til brevkasseformatet - Vil involverer dine lyttere mere i din podcast Du får konkrete redskaber til, hvordan du lavpraktisk indsamler spørgsmål fra dine lyttere, men også hvordan du kan gå forrest for at inspirere dem til at byde ind og tage del i dit univers. https://dinpodcast.dk/brevkasse-som-podcaster-med-daisy-loevendal/ Læs også tips til den gode podcastbrevkasse her: https://dinpodcast.dk/podcastbrevkasse-tips/ read more read less

about 1 year ago #brevkasse, #podcast, #podcaster, #podcasting