00:00
56:46
We zijn terug! Zonder corona en zonder storm, mét de nieuwste roman van Gebrand Bakker: De kapperszoon. Hoofdpersonage Simon is kapper en werkt in de Jordaan. In tegenstelling tot zijn grootvader, die ook kapper was, is hij niet erg gepassioneerd over het vak. Met één klant heeft hij buiten zijn werk contact: de schrijver. Die zoekt naar een onderwerp voor zijn volgende boek en wordt geraakt door het verhaal over Simon zijn vader, die is omgekomen bij de vliegtuigramp op Tenerife in 1977.

Joost en Charlotte praten over Bakkers schrijfstijl en vragen zich af wat de functie van de personage van de schrijver precies is. En een luisteraar vraagt zich af: hoeveel vinkjes hebben jullie eigenlijk?
We zijn terug! Zonder corona en zonder storm, mét de nieuwste roman van Gebrand Bakker: De kapperszoon. Hoofdpersonage Simon is kapper en werkt in de Jordaan. In tegenstelling tot zijn grootvader, die ook kapper was, is hij niet erg gepassioneerd over het vak. Met één klant heeft hij buiten zijn werk contact: de schrijver. Die zoekt naar een onderwerp voor zijn volgende boek en wordt geraakt door het verhaal over Simon zijn vader, die is omgekomen bij de vliegtuigramp op Tenerife in 1977. Joost en Charlotte praten over Bakkers schrijfstijl en vragen zich af wat de functie van de personage van de schrijver precies is. En een luisteraar vraagt zich af: hoeveel vinkjes hebben jullie eigenlijk? read more read less

2 years ago #amsterdammer, #bakker, #boeken, #das, #de, #gebrand, #groene, #kapperszoon, #literatuur, #mag, #roman