Settings
Light Theme
Dark Theme

S5E03 - Kan et website leve i 5-7 år? "Ja," siger Jesper. Hør, hvordan her 👈

S5E03 - Kan et website leve i 5-7 år? "Ja," siger Jesper. Hør, hvordan her 👈
Jan 30, 2024 · 39m 30s

"Byg op og riv ned"-kulturen lever fedt i den digitale branche, men det vil Jesper Joensen gøre op med. Så, hvordan sikrer du den længst mulige levetid på dit site?...

show more
"Byg op og riv ned"-kulturen lever fedt i den digitale branche, men det vil Jesper Joensen gøre op med. Så, hvordan sikrer du den længst mulige levetid på dit site?
Det ved Jesper Joensen, med sine 25 år i den digitale branche en hel masse om. I denne 'best of'-episode af Digital Performance Talks deler Jesper, hvad du kan gøre for at forlænge levetiden på dit site både før, under og efter implementeringen af det.
Tak fordi du lytter med!

Gæst: Jesper Joensen, CEO, No Zebra. Vært: Signe Juul Madsen, Head of Marketing & Communication, No Zebra Episoden er første gang udsendt d. 16. maj 2023.

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk

Introduktion Gæst: Jesper Joensen, CEO, No Zebra. Vært: Signe Juul Madsen, Head of Marketing & Communication, No Zebra Episoden er første gang udsendt d. 16. maj 2023. Jesper Joensen, CEO og medstifter af No Zebra, begyndte sin rejse sammen med Nicholai Hindrichsen i 1999. Med 25 års erfaring inden for e-handel, digital performance og marketing, har de været pionerer inden for det digitale univers. Jesper, der oprindeligt var udvikler og designer, skiftede hurtigt fokus til forretningsudvikling og salg.
2.45 En effektiv webløsning er afgørende for en forretning? Det er svært at forestille sig en branche, der ikke er afhængig af en effektiv web løsning. Det er afgørende at have en digital løsning, der er udviklet korrekt for at nå målgruppen. Det er vigtigt at vælge den rette løsning baseret på markedet, kundernes behov og virksomhedens strategi. Mange fejler ved at skabe en ny web løsning baseret på egne præferencer i stedet for at undersøge markedet og forstå, hvad der appellerer til kunderne.
5.45: 3 vigtige faktorer for at skabe en effektiv web løsning 1) Analyser data - hvad siger Google om efterspørgslen? Udfør en efterspørgselsanalyse baseret på data uden for virksomheden. 2) Kommunikér med kunderne. Vær tæt på dem og brug ikke kun webstedsdata, men også interviews og værktøjer som Hotjar for at forstå brugernes oplevelse. 3) Sikr dig, at løsningen fungerer teknisk. Mål responstiden, og skab en problemfri brugeroplevelse.
10.15: Hvor lang levetiden kan vi forvente for en platform i dag? Der er ikke et endegyldigt svar, men generelt bør en web løsning vare 5-7 år, hvilket matcher virksomhedens cyklus. Teknologiske fremskridt og motivationen til skift er nu drevet af faktorer som Headless, Composable og MACH-arkitektur.
12.30: Sådan forlænger du levetiden for din web løsning Opdater løsningen regelmæssigt, udfør tekniske og UX-performance-tests årligt eller halvårligt, og arbejd konstant med konverteringsoptimering.
14.45: Hvorfor er det nu mere teknologi end redaktøroplevelse, der driver ønsket om skift? Teknologien og systemerne er blevet så avancerede, at redaktøroplevelsen ikke længere er en konkurrenceparameter.
16.55: Er 5-7 år ikke en lang levetid? Ja, det kan virke sådan, men det anbefales ikke at skifte hyppigere. Webløsningen er et maraton, ikke et sprint, for at undgå at miste placeringer på Google. 20.45: Forlæng levetiden før implementering Vælg et system med markedsdominans, vær opmærksom på teknologiens åbenhed, og align digital strategi med virksomhedens overordnede mål.
27.15: Forlæng levetiden efter implementering Hold løbende øje med CRO, performance og versioner samt vær i dialog med markedet for at opretholde en konkurrencedygtig web løsning. 32.30: Websitet er sjældent én platform, men en tech-stack Moderne webløsninger udgør ikke kun én platform, men en samlet teknologistak, hvilket stiller store krav til ejere og samarbejdspartnere. Brugerens forventninger til hvert element vokser, og funktionsbaserede systemer vinder frem.
show less
Information
Author Podcaster.dk
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search