00:00
40:09
De færreste forbereder strategiske netværksinitiativer inden en konference. Det vil Signe Holste lave om på.
For når vi forbereder os, og sætter klare mål i forhold til hvem vi gerne vil tale med, og hvad vi gerne vil tale om, så får vi et langt større udbytte af vores netværksindsats i form af viden, innovation, inspiration, samarbejde, kontakter og forretning. 
Signe deler sin viden og værktøjer til, at du kan netværke mere strategisk og dermed sikre, at du får mest muligt udbytte af din netværksindsats.

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget i Podcast På Hjul til Digital Performance Day 2023
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk


Introduktion
Gæstevært: Sara Eskildsen, Paid Social Strategist.
Gæst: Signe Holste. Selvstændig. Value People - hjælper virksomheder med arbejde strategisk med networking.
03.00 Hvordan har du forberedt dig til netværk i dag? Netværk handler også om forberedelse. Hvad er dit mål for dagen/eventet. Viden, forretningsmuligheder, ny inpsiration. Hvad vil du med netværk. HVad kan du hjælpe med. Vær proaktiv. Fundamentet er tillid. Du kan godt møde nye spændende interesser på en konference, men du skal arbejde videre med den efterfølgende, hvis du vil have en reel relation.
08.45 Hvad har du gjort i dag? Talt med dem jeg kender, men også gået videre til dem jeg gerne vil lære at kende. Find en elegant måde at komme videre til næste samtale. Find din netværksstil. 12.30 Hvad er det største udbytte ved strategisk netværk Det et svært at måle på relationer. Hvordan kan man se, at noget er forandret i en relation. At fokusere på netværk bliver aldrig en haster, derfor skal der små justeringer til, der matcher deres hverdag. Identificér hvilken viden, der er vigtig at få spillet ind i organisationen. Brug din fysiske tilstædeværelse til at skabe realtioner. Her er kropssprog naturligvis vigtgt. Lyt til afsnittet med Jesper Bergstrøm om personlig performance. Netværk er en kompetence som vi skal træne. En god netværker er en der er god til at spørge og lytte.Du skal finde din netværksstil.
23.45 Hvilke regler er der for forskellige netværk? Det meste går igen. Det handler jo om tillid. Og om at være bevidste om, hvad du gerne vil have ud af mødet. Husk at være præcis og ærlig. Hvad vil du gerne have ud af mødet? HVad er det, i kan skab sammen. Brug sårbarhed til at skabe fortrolighed. Netværk er et langsigtet game.
37.30 Hvad skal jeg gøre inden næste konference? Forbered dig. Brug netværkspausen på at netværke. Følg op på alle dem du har talt med eller gerne ville have talt med.
De færreste forbereder strategiske netværksinitiativer inden en konference. Det vil Signe Holste lave om på. For når vi forbereder os, og sætter klare mål i forhold til hvem vi gerne vil tale med, og hvad vi gerne vil tale om, så får vi et langt større udbytte af vores netværksindsats i form af viden, innovation, inspiration, samarbejde, kontakter og forretning.  Signe deler sin viden og værktøjer til, at du kan netværke mere strategisk og dermed sikre, at du får mest muligt udbytte af din netværksindsats. Produceret af No Zebra og Podcaster.dk Optaget i Podcast På Hjul til Digital Performance Day 2023 Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk Introduktion Gæstevært: Sara Eskildsen, Paid Social Strategist. Gæst: Signe Holste . Selvstændig. Value People - hjælper virksomheder med arbejde strategisk med networking. 03.00 Hvordan har du forberedt dig til netværk i dag? Netværk handler også om forberedelse. Hvad er dit mål for dagen/eventet. Viden, forretningsmuligheder, ny inpsiration. Hvad vil du med netværk. HVad kan du hjælpe med. Vær proaktiv. Fundamentet er tillid. Du kan godt møde nye spændende interesser på en konference, men du skal arbejde videre med den efterfølgende, hvis du vil have en reel relation. 08.45 Hvad har du gjort i dag? Talt med dem jeg kender, men også gået videre til dem jeg gerne vil lære at kende. Find en elegant måde at komme videre til næste samtale. Find din netværksstil. 12.30 Hvad er det største udbytte ved strategisk netværk Det et svært at måle på relationer. Hvordan kan man se, at noget er forandret i en relation. At fokusere på netværk bliver aldrig en haster, derfor skal der små justeringer til, der matcher deres hverdag. Identificér hvilken viden, der er vigtig at få spillet ind i organisationen. Brug din fysiske tilstædeværelse til at skabe realtioner. Her er kropssprog naturligvis vigtgt. Lyt til afsnittet med Jesper Bergstrøm om personlig performance. Netværk er en kompetence som vi skal træne. En god netværker er en der er god til at spørge og lytte.Du skal finde din netværksstil. 23.45 Hvilke regler er der for forskellige netværk? Det meste går igen. Det handler jo om tillid. Og om at være bevidste om, hvad du gerne vil have ud af mødet. Husk at være præcis og ærlig. Hvad vil du gerne have ud af mødet? HVad er det, i kan skab sammen. Brug sårbarhed til at skabe fortrolighed. Netværk er et langsigtet game. 37.30 Hvad skal jeg gøre inden næste konference? Forbered dig. Brug netværkspausen på at netværke. Følg op på alle dem du har talt med eller gerne ville have talt med. read more read less

3 months ago