00:00
28:17
Hvis du løber i halen på konkurrenterne, mister du pusten. Så, fremfor at løbe til venstre, som alle de andre, skal du løbe til højre.
Stig Pedersen, CEO i Aidgency, deler guldkorn og røverhistorier fra en lang og imponerende marketingkarriere. Kreativitet og den gode idé er drivkraften i hans mange succeser og med begrebet Storyselling finder han fælles fodslag mellem økonomiafdelingen og de kreative hjerner.

Lær, hvordan man indtager førerpositionen i en veletableret produktkategori med oplevelser, hvor mange Weber-grill, der kan være i en fyrrefodscontainer, og hvad CEO i virkeligheden står for.

Tak fordi du lytter med.

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Hvis du løber i halen på konkurrenterne, mister du pusten. Så, fremfor at løbe til venstre, som alle de andre, skal du løbe til højre. Stig Pedersen, CEO i Aidgency, deler guldkorn og røverhistorier fra en lang og imponerende marketingkarriere. Kreativitet og den gode idé er drivkraften i hans mange succeser og med begrebet Storyselling finder han fælles fodslag mellem økonomiafdelingen og de kreative hjerner. Lær, hvordan man indtager førerpositionen i en veletableret produktkategori med oplevelser, hvor mange Weber-grill, der kan være i en fyrrefodscontainer, og hvad CEO i virkeligheden står for. Tak fordi du lytter med. Produceret af No Zebra og Podcaster.dk Optaget hos: Podcaster.dk Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk read more read less

about 1 year ago #aidgency, #digitalperformance, #podcasterdk, #storyselling