00:00
40:08
Digital performance og marketing spiller en gennemgribende og dynamisk rolle for virksomheders vækst i dag. Hvad skal der til for at lykkes i rollen som CMO i dag og i fremtiden? Det taler Mikkel Drewsen, Chief Marketing Officer hos No Zebra, med Signe Valeur, M-lister og tidligere Chief Marketing Officer i Lunar, om i dette afsnit af Digital Performance Talks.

Det handler om, at bruge den unikke kundedata vi har, bygge det rigtige team og så udnytte de kompetencer man har til rådighed tværfagligt i hele organisation.Det handler også om at turde handle hurtigt og tage modige beslutninger.

Valeur deler sit bud på, hvilke kompetencer du som moderne CMO og marketing-team skal mestre, hvilke snitflader du skal tage ejerskab på, og hvordan du skal agere i markedet og organisationen. Løbende deler hun eksempler fra sin karriere, der flyttede forretningen.

Tak fordi du lytter med.

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Digital performance og marketing spiller en gennemgribende og dynamisk rolle for virksomheders vækst i dag. Hvad skal der til for at lykkes i rollen som CMO i dag og i fremtiden? Det taler Mikkel Drewsen, Chief Marketing Officer hos No Zebra, med Signe Valeur, M-lister og tidligere Chief Marketing Officer i Lunar, om i dette afsnit af Digital Performance Talks. Det handler om, at bruge den unikke kundedata vi har, bygge det rigtige team og så udnytte de kompetencer man har til rådighed tværfagligt i hele organisation.Det handler også om at turde handle hurtigt og tage modige beslutninger. Valeur deler sit bud på, hvilke kompetencer du som moderne CMO og marketing-team skal mestre, hvilke snitflader du skal tage ejerskab på, og hvordan du skal agere i markedet og organisationen. Løbende deler hun eksempler fra sin karriere, der flyttede forretningen. Tak fordi du lytter med. Produceret af No Zebra og Podcaster.dk Optaget hos: Podcaster.dk Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk read more read less

about 1 year ago #b2b, #b2c, #digitalmarketing, #digitalperformance, #digitalperformancetalks, #nozebra, #podcasterdk, #podcastertogo, #vækst