00:00
41:03
Er det en god eller dårlig marketinginvestering, du har lavet? I B2B er det spørgsmål ikke helt simpelt. Med en lang kunderejse og en kompleks købergruppe, er det svært at vide præcis, hvad der virker.

I dette afsnit deler Steffen Hedebrandt, Co-Founder og Chief Marketing Officer i Dreamdata, sine erfaringer med vores egen Chief Marketing Officer, Mikkel Drewsen. De kommer omkring attribution og sammenkoblingen med salg og udddannelse af den organisation, du er den del af. Dreamdatas egen succes på LinkedIn og hele Google Analytics-situationen vender de også. Afsnittet er optaget d. 23. september.

Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Er det en god eller dårlig marketinginvestering, du har lavet? I B2B er det spørgsmål ikke helt simpelt. Med en lang kunderejse og en kompleks købergruppe, er det svært at vide præcis, hvad der virker. I dette afsnit deler Steffen Hedebrandt, Co-Founder og Chief Marketing Officer i Dreamdata, sine erfaringer med vores egen Chief Marketing Officer, Mikkel Drewsen. De kommer omkring attribution og sammenkoblingen med salg og udddannelse af den organisation, du er den del af. Dreamdatas egen succes på LinkedIn og hele Google Analytics-situationen vender de også. Afsnittet er optaget d. 23. september. Tak fordi du lytter med. Produceret af No Zebra og Podcaster.dk Optaget hos: Podcaster.dk Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk read more read less

about 1 year ago #attribution, #b2b, #digitalmarketing, #dreamdata, #googleanalytics, #nozebra, #podcasterdk