00:00
34:45
Inbound og Hubspot Lead, Jens Jørgen Jensen, gør Signe selskab i studiet i dette afsnit om Inbound med HubSpot som motor.

Sammen definerer og aktualiserer de emnet Inbound, deler best practises i HubSpot og kommer med tips til både nybegynderen, den øvede og hundredemetermesteren.

Vi kommer omkring samarbejdet mellem salg marketing, hvorfor tålmodighed er vigtigt, og hvordan du kan sætte skub i din digitale performance med HubSpot.

Tak fordi du lytter med

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Inbound og Hubspot Lead, Jens Jørgen Jensen, gør Signe selskab i studiet i dette afsnit om Inbound med HubSpot som motor. Sammen definerer og aktualiserer de emnet Inbound, deler best practises i HubSpot og kommer med tips til både nybegynderen, den øvede og hundredemetermesteren. Vi kommer omkring samarbejdet mellem salg marketing, hvorfor tålmodighed er vigtigt, og hvordan du kan sætte skub i din digitale performance med HubSpot. Tak fordi du lytter med Produceret af No Zebra og Podcaster.dk Optaget hos: Podcaster.dk Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk read more read less

about 1 year ago #digitalmarketing, #digitalperformance, #hubspot, #inbound, #nozebra