00:00
31:53
SEO Lead, Jesper Frank, gør Signe klogere på Googles Helpful Content-opdatering, og hvad det betyder for marketingfaget nu og i fremtiden.
De seneste års opdateringer på Google viser tydeligt, at giganten nu vil have indhold, der er hjælpsomt for mennesker (og ikke kun maskiner), og det betyder en hel masse for, hvordan du skal skrive og henvende dig til din bruger.
Samtalen kommer omkring køer, fisk, fugle og mødre (hvis ikke man kender forkortelserne helt) og selvfølgelig mest af alt om SEO.

Tak fordi du lytter med

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
SEO Lead, Jesper Frank, gør Signe klogere på Googles Helpful Content-opdatering, og hvad det betyder for marketingfaget nu og i fremtiden. De seneste års opdateringer på Google viser tydeligt, at giganten nu vil have indhold, der er hjælpsomt for mennesker (og ikke kun maskiner), og det betyder en hel masse for, hvordan du skal skrive og henvende dig til din bruger. Samtalen kommer omkring køer, fisk, fugle og mødre (hvis ikke man kender forkortelserne helt) og selvfølgelig mest af alt om SEO. Tak fordi du lytter med Produceret af No Zebra og Podcaster.dk Optaget hos: Podcaster.dk Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk read more read less

about 1 year ago #digitalmarketing, #digitalperformance, #google, #googlehelpfulcontent, #nozebra, #seo