Settings
Light Theme
Dark Theme

S1 - Episode 5: Kriser i kø

S1 - Episode 5: Kriser i kø
May 2, 2023 · 23m 24s

De geopolitiske tektoniske plader flytter sig. Geopolitik er sikkerhedspolitik, men også erhvervspolitik. Og vi har kun lige set begyndelsen. Hvordan tilpasser både små og store danske virksomheder sig krise efter...

show more
De geopolitiske tektoniske plader flytter sig. Geopolitik er sikkerhedspolitik, men også erhvervspolitik. Og vi har kun lige set begyndelsen. Hvordan tilpasser både små og store danske virksomheder sig krise efter krise, samtidig med at det at drive virksomhed er blevet en del af den offentlige debat?

For at se nærmere på dette har Solveig Bjørnestad mødt investor & bestyrelsesformand, tidl. formand for Vækstfonden Tue Mantoni, VL1, samt partner & europæisk direktør i Macro Advisory Partners, tidl. chef for FE og tidl. departementschef i Forsvarsministeriet Thomas Ahrenkiel, VL48.

Du kan desuden høre den geopolitiske ekspertvinkel fra ambassadør Michael Zilmer-Johns, som giver sit bud på, om det er muligt at gøre, hvad der er bedst for danske virksomheder, danske værdier og vores klode uden at samarbejde med ”the bad guys”.

I programmet blev bragt klip fra ABC News, The Guardian, TV2 News, Russian State Media
show less
Information
Author VL Insights
Website vl.dk
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search