Settings
Light Theme
Dark Theme

Rikke Sevecke - Farvel til fodbold, goddag til resten af livet

Rikke Sevecke - Farvel til fodbold, goddag til resten af livet
Jan 31, 2024 · 1h 10m 14s

Landsholdsspiller Rikke Seveckes verden gik i stå, da en læge ringede med klar besked: du skal stoppe med at spille fodbold - med det samme. Siden har hun sagt farvel...

show more
Landsholdsspiller Rikke Seveckes verden gik i stå, da en læge ringede med klar besked: du skal stoppe med at spille fodbold - med det samme. Siden har hun sagt farvel til sin amerikanske klub, til det danske landshold og til en del af sin identitet som professionel fodboldspiller.

Amalie og Verner har Rikke i studiet til en snak om sin hjertesygdom og bearbejdelsen af den chokerende diagnose, vi ser tilbage på et succesfuldt liv i fodbold og frem mod et forhåbentlig ligeså succesfuldt liv efter fodbolden. Rikke fortæller om karrierens bedste med- og modspillere, hvordan tårerne pressede sig på, da kvindelandsholdet indtog Parken og meget, meget mere.

Derudover taler vi om lønninger i kvindefodbold, et vildt transfermarked og en masse andre gode sager.

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
show less
Information
Author BEAM
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search