00:00
57:52
I denne episode udforsker vi holistisk sundhed og personlig udvikling med Josephine Sparsø. Josephine er uddannet health coach, perception coach, personlig træner og kostvejleder. Alle titler samler hun under den fælles betegnelse “Holistisk Health Coach”.

I ugens episode deler Josephine ud af sin egen historie fra at være meget kontrolleret omkring kost og træning til et punkt, hvor det ikke længere var sundt - til i dag at have fundet en balance, der kan holde for livet med maksimal energi, en god følelse i kroppen og balance i sindet.
Vi kommer bl.a. ind på:

🌿 Livets balance: Hvordan vores kærlighed og respekt for vores egen sundhed påvirker alle aspekter af vores tilværelse.
📝 “Fremtids-Jose metoden”: Josephines unikke tilgang til målopfyldelse og hjerteorienteret handling.
🧡 Sund egoisme: Hvorfor det er afgørende at prioritere egen sundhed for at opnå et meningsfuldt liv.
🌒 Kvinders cyklus: Indflydelsen på energi, træning, glæde og trivsel (super relevant for alle køn at få en større forståelse af kvindekroppen).
🤝 Arbejdet med klienter: Josephines transformationsskabende tilgang.

Josephine er enormt god til at sætte ord på sine tanker, perspektiver og følelser - og samtalen har personligt givet mig utroligt meget i henhold til at åbne mine øjne endnu mere for at leve i harmoni med mig selv, mine tætteste og mine mål.

Jeg håber og tror på, at samtalen vil give dig mindst lige så meget, som den har givet mig 🙏🏼

Kram
Lærke Wolffgang
I denne episode udforsker vi holistisk sundhed og personlig udvikling med Josephine Sparsø. Josephine er uddannet health coach, perception coach, personlig træner og kostvejleder. Alle titler samler hun under den fælles betegnelse “Holistisk Health Coach”. I ugens episode deler Josephine ud af sin egen historie fra at være meget kontrolleret omkring kost og træning til et punkt, hvor det ikke længere var sundt - til i dag at have fundet en balance, der kan holde for livet med maksimal energi, en god følelse i kroppen og balance i sindet. Vi kommer bl.a. ind på: 🌿 Livets balance : Hvordan vores kærlighed og respekt for vores egen sundhed påvirker alle aspekter af vores tilværelse. 📝 “ Fremtids-Jose metoden” : Josephines unikke tilgang til målopfyldelse og hjerteorienteret handling. 🧡 Sund egoisme : Hvorfor det er afgørende at prioritere egen sundhed for at opnå et meningsfuldt liv. 🌒 Kvinders cyklus : Indflydelsen på energi, træning, glæde og trivsel (super relevant for alle køn at få en større forståelse af kvindekroppen). 🤝 Arbejdet med klienter : Josephines transformationsskabende tilgang. Josephine er enormt god til at sætte ord på sine tanker, perspektiver og følelser - og samtalen har personligt givet mig utroligt meget i henhold til at åbne mine øjne endnu mere for at leve i harmoni med mig selv, mine tætteste og mine mål. Jeg håber og tror på, at samtalen vil give dig mindst lige så meget, som den har givet mig 🙏🏼 Kram Lærke Wolffgang read more read less

4 months ago #bevidsthed, #coach, #cyklus, #depression, #holistisk, #hormoner, #kondition, #kost, #menstruation, #motion, #overspisning, #personlig-træner, #pms, #selvkærlighed, #selvudvikling, #spiseforstyrrelse, #styrketræning, #sundhed, #træning, #velvære