00:00
29:38
Du har med succes været igennem det meste af salgsprocessen, og sidder nu med kunden for at forhandle det sidste på plads. I er enige om værdien i samarbejdet, men hvordan sikrer du den bedste aftale på kort og lang sigt?

En stærk forhandlingsteknik er afgørende for enhver sælgers succes. Med den rette tilgang og de rigtige værktøjer, kan du tage kontrollen med forhandlingen og undgå at overlade initiativet til modparten. Men det kræver at du er forberedt, og har dine forhandlingsteknikker på plads.

I denne episode sørger chefkonsulent hos TACK International Lone Ann Holm, for at klæde dig grundigt på til din næste forhandling. Hun gennemgår alle forhandlingens faser, og giver dig de fem vigtigste punkter du skal mestre for at få det optimale udbytte.

Findes den fødte forhandler?

Ikke Ifølge Lone Ann Holm, men med den rette tilgang, teknik og træning kan du lære det.
Du har med succes været igennem det meste af salgsprocessen, og sidder nu med kunden for at forhandle det sidste på plads. I er enige om værdien i samarbejdet, men hvordan sikrer du den bedste aftale på kort og lang sigt? En stærk forhandlingsteknik er afgørende for enhver sælgers succes. Med den rette tilgang og de rigtige værktøjer, kan du tage kontrollen med forhandlingen og undgå at overlade initiativet til modparten. Men det kræver at du er forberedt, og har dine forhandlingsteknikker på plads. I denne episode sørger chefkonsulent hos TACK International Lone Ann Holm, for at klæde dig grundigt på til din næste forhandling. Hun gennemgår alle forhandlingens faser, og giver dig de fem vigtigste punkter du skal mestre for at få det optimale udbytte. Findes den fødte forhandler? Ikke Ifølge Lone Ann Holm, men med den rette tilgang, teknik og træning kan du lære det. read more read less

2 years ago #forhandling, #forhandlingsteknik, #tack, #tacktalks