Settings
Light Theme
Dark Theme

Podcast-terapi - Nedtakt på landskampene mod Tyskland og Island

Podcast-terapi - Nedtakt på landskampene mod Tyskland og Island
Dec 8, 2023 · 51m 34s

Amalie og Verner mødes på baggrund af den enorme skuffelse, der er landskampene mod Tyskland og Island i Nations League. Danmark missede lige akkurat Final 4 efter nederlag på hjemmebane...

show more
Amalie og Verner mødes på baggrund af den enorme skuffelse, der er landskampene mod Tyskland og Island i Nations League. Danmark missede lige akkurat Final 4 efter nederlag på hjemmebane til Island, men hvad skete der, og hvordan kan Danmark komme godt videre? Det forsøger vi at svare på i det her afsnit af Kvindefodboldpodcasten.

Derudover debatterer vi, hvor Danmarks kvindelandshold mon skal have hjemmebane, når aftalen med Viborg udløber til sommer, og så taler vi om Nations League generelt samt de nye tiltag i kvindernes europæiske klubturneringer.

Velkommen i terapigruppen!

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
show less
Information
Author BEAM
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search