00:00
32:46
På allmän begäran ska vi “testa” nationell liberalism genom att läsa en programförklaring om detta från Medborgerlig samling. Är det något att samlas kring, eller bör vi likt Sverker slänga det i soptunnan? Dessutom följer vi upp ett maktpartiet Socialdemokraternas senaste övertramp, och kollar in hur det går i rättegången mot “årets förebild” Hani Bilal i Örebro.

Vi tar även en titt på ett nytt reportage från Insikt24 som besöker LO-ombudsmannen Henrik “Henko” Johansson i rättssalen, där han blir våldsam som vanligt. Henrik, som tidigare varit pressekreterare åt Annika Strandhäll, blir således en utmärkt symbol för den allt mer pressade och desperata socialdemokratiska rörelsen.

Detta är bara första halvtimmen. För att höra hela programmet, och alla andra program i efterhand, behöver du lösa en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.
Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/dagens-svegot--4339034/support.
På allmän begäran ska vi “testa” nationell liberalism genom att läsa en programförklaring om detta från Medborgerlig samling. Är det något att samlas kring, eller bör vi likt Sverker slänga det i soptunnan? Dessutom följer vi upp ett maktpartiet Socialdemokraternas senaste övertramp, och kollar in hur det går i rättegången mot “årets förebild” Hani Bilal i Örebro. Vi tar även en titt på ett nytt reportage från Insikt24 som besöker LO-ombudsmannen Henrik “Henko” Johansson i rättssalen, där han blir våldsam som vanligt. Henrik, som tidigare varit pressekreterare åt Annika Strandhäll, blir således en utmärkt symbol för den allt mer pressade och desperata socialdemokratiska rörelsen. Detta är bara första halvtimmen. För att höra hela programmet, och alla andra program i efterhand, behöver du lösa en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support . read more read less

about 1 year ago #henko, #liberalism, #medborgerligsamling, #nationalism, #snippa, #socialdemokraterna