00:00
62:35
"MISSE! MUSSE! LENE ER EN MUR!" .. Danmarks landsholdskeeper nummer 1 er ugens gæst i Kvindefodboldpodcasten og tager os med hele vejen fra fodboldopvæksten i Sønderjylland til karrierens højdepunkt, en VM-ottendedelsfinale mod Australien. Til daglig er Lene keeper i den norske topklub Rosenborg og fortæller om livet på fodboldens mest udskældte position - og så får vi svar på spørgsmålet: "Er keepere lidt mere skøre end andre fodboldspillere?"

Udover det store interview med Lene Christensen taler Amalie og Verner om en række af de mest spændende nyheder fra kvindefodboldens verden, ligesom vi anbefaler et par af de bedste kampe den kommende uges tid.

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
"MISSE! MUSSE! LENE ER EN MUR!" .. Danmarks landsholdskeeper nummer 1 er ugens gæst i Kvindefodboldpodcasten og tager os med hele vejen fra fodboldopvæksten i Sønderjylland til karrierens højdepunkt, en VM-ottendedelsfinale mod Australien. Til daglig er Lene keeper i den norske topklub Rosenborg og fortæller om livet på fodboldens mest udskældte position - og så får vi svar på spørgsmålet: "Er keepere lidt mere skøre end andre fodboldspillere?" Udover det store interview med Lene Christensen taler Amalie og Verner om en række af de mest spændende nyheder fra kvindefodboldens verden, ligesom vi anbefaler et par af de bedste kampe den kommende uges tid. Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk. Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit. read more read less

6 months ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport