00:00
100:30
Boken alla pratar om men ingen läst, nej det är inte bibeln utan Min Kamp av A.H.
Till min hjälp har jag rekryterat en medvärd i form av Jimmy Thunlind som även driver podden Mimers brunn (mer om Jimmy nedan).

Detta är första delen i ett oplanerat antal delar som kommer utkomma under hösten.

I detta avsnitt ges en historisk bakgrund samt genomgång av kapitel 1-3 av första delen av boken.

Det exemplar av boken som avhandlas finnas att införskaffa på https://greenpilled.com/

Chris driver podden Vita Pillret och Lögnarnas tempel och har en bakgrund inom Sverigedemokraterna men beskriver sig numera som kulturarbetare.

Jimmy Thunlind, 52 år, fil kand i nordiska språk och filosofi, mycket intresserad av ideologi och politik, aktiv nationalsocialist, driver radiopodden Mimers brunn tillsammans med Jonas De Geer."

https://nordiskradio.se/?program=mimers-brunn
Boken alla pratar om men ingen läst, nej det är inte bibeln utan Min Kamp av A.H. Till min hjälp har jag rekryterat en medvärd i form av Jimmy Thunlind som även driver podden Mimers brunn (mer om Jimmy nedan). Detta är första delen i ett oplanerat antal delar som kommer utkomma under hösten. I detta avsnitt ges en historisk bakgrund samt genomgång av kapitel 1-3 av första delen av boken. Det exemplar av boken som avhandlas finnas att införskaffa på https://greenpilled.com/ Chris driver podden Vita Pillret och Lögnarnas tempel och har en bakgrund inom Sverigedemokraterna men beskriver sig numera som kulturarbetare. Jimmy Thunlind, 52 år, fil kand i nordiska språk och filosofi, mycket intresserad av ideologi och politik, aktiv nationalsocialist, driver radiopodden Mimers brunn tillsammans med Jonas De Geer." https://nordiskradio.se/?program=mimers-brunn read more read less

3 years ago