00:00
35:02
Andet afsnit har to store overskrifter: klimaet og en sangkonkurrence i 2019, året for højskolebevægelsens 175-årsjubilæum. Det danske landskab er et yndet tema i mange sange fra Højskolesangbogen, men det er – og har altid været – i forandring. Nu bare i en grad, hvor vi risikerer at tabe naturen, som vi kender den.

Håb er afgørende for handling, fortæller Lisbeth Smedegaard Andersen, og viberne skal nok blive ved med at komme igen – særligt hvis man som musiker Jens Lysdal optræder CO2-neutralt.

Medvirkende: Lisbeth Smedegaard Andersen (forfatter og teolog), Jens Lysdal (sanger og musiker), Carsten Rahbek (biodiversitetsforsker) og Dy Plambeck (medlem af sangbogsudvalget)

Musik: ‘For vist vil de komme’ (Jens Lysdal/Lisbeth Smedegaard Andersen), ‘Det dufter lysegrønt af græs’ (Mads Bærentzen) og ‘For vist vil de komme - instrumental’ (Bent Fabricius Bjerre).
Andet afsnit har to store overskrifter: klimaet og en sangkonkurrence i 2019, året for højskolebevægelsens 175-årsjubilæum. Det danske landskab er et yndet tema i mange sange fra Højskolesangbogen, men det er – og har altid været – i forandring. Nu bare i en grad, hvor vi risikerer at tabe naturen, som vi kender den. Håb er afgørende for handling, fortæller Lisbeth Smedegaard Andersen, og viberne skal nok blive ved med at komme igen – særligt hvis man som musiker Jens Lysdal optræder CO2-neutralt. Medvirkende: Lisbeth Smedegaard Andersen (forfatter og teolog), Jens Lysdal (sanger og musiker), Carsten Rahbek (biodiversitetsforsker) og Dy Plambeck (medlem af sangbogsudvalget) Musik: ‘For vist vil de komme’ (Jens Lysdal/Lisbeth Smedegaard Andersen), ‘Det dufter lysegrønt af græs’ (Mads Bærentzen) og ‘For vist vil de komme - instrumental’ (Bent Fabricius Bjerre). read more read less

3 years ago #bæredygtighed, #fællessang, #klimakamp, #landbrug, #landskaber, #natur