00:00
31:48
Millainen on 10, 20 ja 30 minuutin kaupunki ja mikä tekee käveltävästä kaupungista vetovoimaisen? Minkälaista päätöksentekoa tarvitaan viihtyvyyden takaamiseksi? Miten ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus pitäisi ottaa huomioon kaupunkisuunnittelussa?

Podcastin juontaa futuristi Elina Hiltunen. Tässä jaksossa vieraina ovat Suomen ainoan asumiseen erikoistuneen rahoituslaitoksen Hypon pääekonomisti Juhana Brotherus sekä tulevaisuuden asumisen asiantuntija Kimmo Rönkä.

Lisää kaupunkia Suomeen -sarjan mahdollistaa Vantaan kaupunki.
Millainen on 10, 20 ja 30 minuutin kaupunki ja mikä tekee käveltävästä kaupungista vetovoimaisen? Minkälaista päätöksentekoa tarvitaan viihtyvyyden takaamiseksi? Miten ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus pitäisi ottaa huomioon kaupunkisuunnittelussa? Podcastin juontaa futuristi Elina Hiltunen. Tässä jaksossa vieraina ovat Suomen ainoan asumiseen erikoistuneen rahoituslaitoksen Hypon pääekonomisti Juhana Brotherus sekä tulevaisuuden asumisen asiantuntija Kimmo Rönkä. Lisää kaupunkia Suomeen -sarjan mahdollistaa Vantaan kaupunki. read more read less

2 years ago #brotherus, #elina, #hiltunen, #juhana, #kaupunki, #kaupunkisuunnittelu, #kimmo, #rönkä, #vantaa