00:00
37:18
Rikke Struve interviewer i denne episode Charlotte Heje Haase til sin podcast "Vi er alle pårørende" om tilblivelsen af bogen "Hjernetumorfortællinger".

Det bliver en episode om at skrive personlige historier, der kan være sårbare og tabubelagte men også gøre en forskel for andre at høre.

Charlotte er skrivementor, redaktør, forlægger og indlæser af bogen, der er blevet til i samarbejde med HjernetumorForeningen.

Bogen rummer 23 personlige fortællinger om mødet med hjernetumor - enten som ramt eller pårørende. I denne episode fokuseres der på pårørende-aspektet, da Rikke er pårørende-ekspert.

Læs også:

Rikke Struves Pårørendeklubben: https://xn--prrendeklubben-lib91a.dk/

Rikke Struves podcast "Vi er alle pårørende": https://podcasts.apple.com/dk/podcast/vi-er-alle-p%C3%A5r%C3%B8rende-p%C3%A5r%C3%B8rendeklubben/id1583039349

Hjernetumorfortællinger: https://www.saxo.com/dk/hjernetumorfortaellinger_bog_9788794103046

Hjernetumorforeningen: https://www.hjernetumorforeningen.dk/

https://www.bareskriv.dk/
Rikke Struve interviewer i denne episode Charlotte Heje Haase til sin podcast "Vi er alle pårørende" om tilblivelsen af bogen "Hjernetumorfortællinger". Det bliver en episode om at skrive personlige historier, der kan være sårbare og tabubelagte men også gøre en forskel for andre at høre. Charlotte er skrivementor, redaktør, forlægger og indlæser af bogen, der er blevet til i samarbejde med HjernetumorForeningen. Bogen rummer 23 personlige fortællinger om mødet med hjernetumor - enten som ramt eller pårørende. I denne episode fokuseres der på pårørende-aspektet, da Rikke er pårørende-ekspert. Læs også: Rikke Struves Pårørendeklubben: https://xn--prrendeklubben-lib91a.dk/ Rikke Struves podcast "Vi er alle pårørende": https://podcasts.apple.com/dk/podcast/vi-er-alle-p%C3%A5r%C3%B8rende-p%C3%A5r%C3%B8rendeklubben/id1583039349 Hjernetumorfortællinger: https://www.saxo.com/dk/hjernetumorfortaellinger_bog_9788794103046 Hjernetumorforeningen: https://www.hjernetumorforeningen.dk/ https://www.bareskriv.dk/ read more read less

about 1 year ago #forfatter, #hjernetumor, #kræft, #pårørende, #skriveterapi, #skrivning