00:00
15:35
I sidste episode fortalte Charlotte Dalsgaard fra Blandemaskinen, at hun ikke laver "reklameindslag" i sin podcast.

Hun er udkommet hver uge i et år med blandehistorier og faglige input til, hvordan man kan blive bedre til at blande sig, når man ser noget, der ikke er i orden. Primært på arbejdspladsen.

Charlotte er erhvervssociolog, konfliktmægler, ledelsesrådgiver og har konsulentfirmaet Harbohus. Så faktisk passer det perfekt med hendes podcasts sigte.

Hun er ikke alene om at være lidt imod reklameindslag. Men jeg vil gerne udfordre denne antagelse.

For vores lyttere vil faktisk gerne have en dybere - knap så envejs forbindelse. De vil gerne skrive sig på vores nyhedsbrev, i kontakt eller måske endda købe af os.

Ved at huske at lægge links i shownotes (episode tekst afsnit) og at nævne det i outroen (sidste del af din podcast med musik) eller tidligere, giver du lytterne denne chance.

Det taler jeg om i denne episode.

Hvis du vil dele en 'call to action' eller outro, du er glad for, så link i vores Facebookgruppe Podcaster del din stemme eller til charlotte@dinpodcast.dk.

Lad os inspirere hinanden og blive bedre til at få vores lyttere til at kontakte os. Så vores podcast booster vores netværk og forretning.

Se også:

Den tidligere episode med Charlotte Dalsgaard om sin podcastrejse med Blandemaskinen
https://dinpodcast.dk/charlotte-dalsgaard-blandemaskinen/

Danielle Laporte - With love - hun er god til at flette det ind i episoderne (og har verdens lækreste stemme)
https://podcasts.apple.com/us/podcast/with-love-danielle/id1476600363

Sammen med Maj Wismann - Maj fletter det også ind løbende, plus har outro (som jeg pt indtaler). Hun har også en podcast mailliste, hvor man kan vinde præmier, når man skriver sig op
https://podcasts.apple.com/dk/podcast/sammen-med-maj-wismann/id1506942353

https://websexolog.dk/podcast/

Podcastkurser
https://dinpodcast.dk/podcast-kurser/
I sidste episode fortalte Charlotte Dalsgaard fra Blandemaskinen, at hun ikke laver "reklameindslag" i sin podcast. Hun er udkommet hver uge i et år med blandehistorier og faglige input til, hvordan man kan blive bedre til at blande sig, når man ser noget, der ikke er i orden. Primært på arbejdspladsen. Charlotte er erhvervssociolog, konfliktmægler, ledelsesrådgiver og har konsulentfirmaet Harbohus. Så faktisk passer det perfekt med hendes podcasts sigte. Hun er ikke alene om at være lidt imod reklameindslag. Men jeg vil gerne udfordre denne antagelse. For vores lyttere vil faktisk gerne have en dybere - knap så envejs forbindelse. De vil gerne skrive sig på vores nyhedsbrev, i kontakt eller måske endda købe af os. Ved at huske at lægge links i shownotes (episode tekst afsnit) og at nævne det i outroen (sidste del af din podcast med musik) eller tidligere, giver du lytterne denne chance. Det taler jeg om i denne episode. Hvis du vil dele en 'call to action' eller outro, du er glad for, så link i vores Facebookgruppe Podcaster del din stemme eller til charlotte@dinpodcast.dk. Lad os inspirere hinanden og blive bedre til at få vores lyttere til at kontakte os. Så vores podcast booster vores netværk og forretning. Se også: Den tidligere episode med Charlotte Dalsgaard om sin podcastrejse med Blandemaskinen https://dinpodcast.dk/charlotte-dalsgaard-blandemaskinen/ Danielle Laporte - With love - hun er god til at flette det ind i episoderne (og har verdens lækreste stemme) https://podcasts.apple.com/us/podcast/with-love-danielle/id1476600363 Sammen med Maj Wismann - Maj fletter det også ind løbende, plus har outro (som jeg pt indtaler). Hun har også en podcast mailliste, hvor man kan vinde præmier, når man skriver sig op https://podcasts.apple.com/dk/podcast/sammen-med-maj-wismann/id1506942353 https://websexolog.dk/podcast/ Podcastkurser https://dinpodcast.dk/podcast-kurser/ read more read less

about 1 year ago #blandemaskinen, #marketing, #outro, #podcast, #podcasting, #selvstændig, #virksomhed