00:00
50:11
Frida Klarlund er Danmarks bedste kvindelige dommer og har fløjtet af verdens bedste fodboldspillere i landskampe og til kvindernes Champions League. Næste mål er at komme til EM i 2025. Den drøm, Fridas karriere, forskellen mellem at dømme herre- og kvindekampe og meget mere, taler vi om i denne uges udgave af Kvindefodboldpodcasten.

Du kan også høre en optakt til landskampene mod Island og Wales samt de bedste nyheder fra den seneste uge. Amalie Bremer og Verner Bager er som altid bag mikrofonerne. God fornøjelse!

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
Frida Klarlund er Danmarks bedste kvindelige dommer og har fløjtet af verdens bedste fodboldspillere i landskampe og til kvindernes Champions League. Næste mål er at komme til EM i 2025. Den drøm, Fridas karriere, forskellen mellem at dømme herre- og kvindekampe og meget mere, taler vi om i denne uges udgave af Kvindefodboldpodcasten. Du kan også høre en optakt til landskampene mod Island og Wales samt de bedste nyheder fra den seneste uge. Amalie Bremer og Verner Bager er som altid bag mikrofonerne. God fornøjelse! Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk. Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit. read more read less

6 months ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport