00:00
14:05
Ottende afsnit af Peter Grønlunds "Fodboldhæren - den engelske hooligankultur set og fortalt indefra". I dette sidste afsnit fortæller Peter og de engelske hooligans, hvordan det har været at være hooligan i England gennem de seneste årtier, og tager temperaturen på hooligankulturen i dag.

Peter interviewede gennem halvandet år de mest berømte og berygtede engelske hooligans fra klubber som Millwall, Chelsea, West Ham og Nottingham Forest.

I denne podcast-serie baseret på Peters bog “Fodboldhæren”, lader han dem komme til orde og fortælle om deres liv som hooligan og om hooligan-kulturen fra dens tidligste dage til nu.

Hvordan er det at stå midt i et slagsmål? Hvordan oplevede de Hillsborough? Hvad er et “Football Special”? Hvordan er det at være med det engelske landshold på udebane?

Abonnér på Herreværelset Sport på din podcast-app, så får du hver torsdag et nyt afsnit om de engelske hooligans.

Se mere fra Herreværelset på https://herrevaerelset.dk/
Ottende afsnit af Peter Grønlunds "Fodboldhæren - den engelske hooligankultur set og fortalt indefra". I dette sidste afsnit fortæller Peter og de engelske hooligans, hvordan det har været at være hooligan i England gennem de seneste årtier, og tager temperaturen på hooligankulturen i dag. Peter interviewede gennem halvandet år de mest berømte og berygtede engelske hooligans fra klubber som Millwall, Chelsea, West Ham og Nottingham Forest. I denne podcast-serie baseret på Peters bog “Fodboldhæren”, lader han dem komme til orde og fortælle om deres liv som hooligan og om hooligan-kulturen fra dens tidligste dage til nu. Hvordan er det at stå midt i et slagsmål? Hvordan oplevede de Hillsborough? Hvad er et “Football Special”? Hvordan er det at være med det engelske landshold på udebane? Abonnér på Herreværelset Sport på din podcast-app, så får du hver torsdag et nyt afsnit om de engelske hooligans. Se mere fra Herreværelset på https://herrevaerelset.dk/ read more read less

4 years ago #fodboldhæren, #grønlund, #herreværelset, #sport