Light Theme
Dark Theme

FCM udbygger i toppen efter vildt overtidsdrama

Oct 24, 2021 · 49s

Sønderjyske udlignede i overtiden, men FC Midtjylland lykkedes med at score til 3-2 endnu dybere inde i overtiden, da de to søndag mødtes i Superligaen.Dermed udnyttede midtjyderne til fulde, at...

show more
Sønderjyske udlignede i overtiden, men FC Midtjylland lykkedes med at score til 3-2 endnu dybere inde i overtiden, da de to søndag mødtes i Superligaen.Dermed udnyttede midtjyderne til fulde, at FC København tidligere på dagen tabte til Brøndby.Det unge talent Mads Hansen scorede til slutstillingen og sendte FCM seks point foran FCK efter 13 spillerunder i Superligaen. Sønderjyderne forbliver næstsidst med ni point.Tidligere i kampen var SønderjyskE kommet foran allerede efter seks minutter, da den svenske højreback Emil Holm scorede efter et hjørnespark.Herefter satte hjemmeholdet sig på kampen og pressede på for udligningen. Den kom kort før pausen, hvor kreatøren Evander udlignede.Og ti minutter efter pausen kunne Erik Sviatchenko så bringe FCM foran med et flot hovedstød.2-1 så ud til at blive slutstillingen, inden kampen altså gik amok i overtiden, hvor først Emil Frederiksen udlignede, inden Mads Hansen afgjorde kampen.