Settings
Light Theme
Dark Theme

Farvel til 2023 - Året der gik i kvindefodbold

Farvel til 2023 - Året der gik i kvindefodbold
Dec 21, 2023 · 40m 10s

Amalie Bremer og Verner Bager binder sløjfe på et fantastisk 2023 i kvindefodboldens tegn. I denne jule-special kårer vi Årets danske spiller, Årets udenlandske spiller og sætter Årets internationale hold,...

show more
Amalie Bremer og Verner Bager binder sløjfe på et fantastisk 2023 i kvindefodboldens tegn. I denne jule-special kårer vi Årets danske spiller, Årets udenlandske spiller og sætter Årets internationale hold, ligesom vi taler om Kvindeligaen, der er mere spændende og alsidig end nogensinde før.

Læn dig tilbage, lyt til denne podcast i juleferien, når du skal have en pause fra ris a la mande og sovs - og så skriv til os med dit eget bud på vores kåringer. Vi elsker at høre fra jer, der lytter med. Glædelig jul og godt nytår!

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
show less
Information
Author BEAM
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search