00:00
33:16
Lykken er ikke blot lunefuld. Den er en forbandelse. Det siger teolog og religionshistoriker Liselotte Horneman Krag. Hun mener, at det evindelige fokus på lykke presser os ud i urealistiske forventninger til livet og driller os til hele tiden at ville noget mere og noget andet.
Redaktør og terapeut Kirsten Elley er uenig. Lykken er en skøn og attråværdig tilstand, man ikke kan få for meget af. Den driver os fremad til det gode.
Ud over værternes uenighed rummer episode 61 viden om lykkeforskning - både den der handler om penge, og den der ifølge videnskaben fortæller, at vi bliver lykkeligere med alderen.
Så hav tålmodighed - det bliver bedre alt sammen.
Lyt med og hør, hvorfor.
Lykken er ikke blot lunefuld. Den er en forbandelse. Det siger teolog og religionshistoriker Liselotte Horneman Krag. Hun mener, at det evindelige fokus på lykke presser os ud i urealistiske forventninger til livet og driller os til hele tiden at ville noget mere og noget andet. Redaktør og terapeut Kirsten Elley er uenig. Lykken er en skøn og attråværdig tilstand, man ikke kan få for meget af. Den driver os fremad til det gode. Ud over værternes uenighed rummer episode 61 viden om lykkeforskning - både den der handler om penge, og den der ifølge videnskaben fortæller, at vi bliver lykkeligere med alderen. Så hav tålmodighed - det bliver bedre alt sammen. Lyt med og hør, hvorfor. read more read less

11 months ago #lykke, #lykkeforskning, #mod