Settings
Light Theme
Dark Theme
Explicit

Episode 6 - "Venner eller ej" med Jesper Simo, Heino Hansen og Anne Kirstine Cramon

Episode 6 - "Venner eller ej" med Jesper Simo, Heino Hansen og Anne Kirstine Cramon
Mar 24, 2019 · 1h 17m 24s

Til trods for en hyggelig aften i Boris, er der drama hos Dahlgårds Tivoli. Jan og Johnny kommer nemlig op og slås, mens Bo må efterhånden indse, at han ikke...

show more
Til trods for en hyggelig aften i Boris, er der drama hos Dahlgårds Tivoli. Jan og Johnny kommer nemlig op og slås, mens Bo må efterhånden indse, at han ikke længere har en fremtid hos Leif. Men hvor mange får han med? Og er Leif menneskekender eller ej? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi får svar på i dagens episode.

Dagens panel består af: TV-vært og fodboldkommentator Jesper Simo, komiker Heino Hansen og chefrådgiver Anne Kirstine Cramon.

Tak til alle lyttere og folk, der gennem kickstarter har støttet projektet. Herunder: Laust Mellerup, Anders Ærbo Rasmussen, Jesper Nielsen, Slyngel, Lars Steenberg, Thomas Sode, Nicolaj Vangsgaard, Michael Elgaard, Marcus Jeppesen, Claus Just Brandstrup, Lars Christensen, Emil Hoffmann Madsen, Rasmus Lütken, Jesper Kristiansen, Patrick Dræby Ravn, Jesper Guldbrandsen og Mads Nielsen, der alle har købt sig til titlen: BOSS! .. OG også tak til Line Veiss- Pedersen!
show less
Information
Author Pelle Lundberg
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search