Settings
Light Theme
Dark Theme

Episode 59: Den eneste ene plus Ubuntu

Episode 59: Den eneste ene plus Ubuntu
Apr 15, 2023 · 28m 43s

Når der er kærlighed i luften, og når varme følelser kan gå i mange retninger, hvorfor så denne trang til at være særligt udvalgt - at finde og være den...

show more
Når der er kærlighed i luften, og når varme følelser kan gå i mange retninger, hvorfor så denne trang til at være særligt udvalgt - at finde og være den eneste ene?
Serier og bøger og dating-sites handler om det. Hollywood tærsker langhalm på det. Den eneste ene er emnet for Livstykker episode 59. Kirsten er en af de mange, der søger efter det særlige menneske og undrer sig. Liselotte løfter med sin sjælesørger- og teologiske erfaring emnet op over det banale og egoistiske.
I samtale-podcasten hører du bl.a. om Ubuntu-filosofi eller ideologi: Jeg er, fordi vi er! Begrebet stammer fra det sydlige Afrika, og afdøde ærkebiskop og menneskerettighedsaktivist Desmond Tutu (1931-2021) gjorde det til sit.Vi bliver til i relationen til andre, og det gør det dybt naturligt at søge efter en platform at blive til på. Vi bliver til, når vi giver og modtager kærlighed.Vi er noget i kraft af andre. Jeg er, fordi du er!

Også nævnt:
Tilknytningsteori - John Bowlby og Mary Ainsworth
show less
Information
Author Livstykker
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search