00:00
33:43
Prøv at erstattet "enten eller" med et "OG", næste gang du skal træffe beslutninger eller fælder en dom. For de bedste svar på livets udfordringer med relationer, i job og i forbindelse med familiekævl er sjældent sort-hvide. De er så meget andet og mere end det.
Det lille OG er omdrejningspunktet for episode 50 af Livstykker.
Podcastværterne Kirsten Elley og Liselotte Horneman Kragh mener, at vi når meget længere og kan mindske presset på os selv og andre ved at tage flere muligheder i spil og opgive tanken om kategorisk stillingtagen. Det gælder i de små såvel som i de helt store dilemmaer. Måske er der flere udveje end som så.
Livet består af det paradoks, at flere modsatrettede ting godt kan være sande på samme tid. Modenhed er at kunne leve med netop den erkendelse.

I denne episode omtaler vi den nye bog "Lost & found: A Memoir" af Kathryn Schulz

https://www.amazon.com/Lost-Found-Memoir-Kathryn-Schulz/dp/0525512462
og Bent Falks, tidligere sygehuspræsts, forfatterskab, bl.a. Kærlighedens pris I+II, https://www.saxo.com/dk/kaerlighedens-pris_bent-falk_haeftet_9788741003757
Vi omtaler dette citat:
"You met me at a very strange time in my life".
(Sagt i slutscene af Fight Club og siden gengivet mange steder.
https://www.youtube.com/watch?v=nHKlfGq3bOA)
Prøv at erstattet "enten eller" med et "OG", næste gang du skal træffe beslutninger eller fælder en dom. For de bedste svar på livets udfordringer med relationer, i job og i forbindelse med familiekævl er sjældent sort-hvide. De er så meget andet og mere end det. Det lille OG er omdrejningspunktet for episode 50 af Livstykker. Podcastværterne Kirsten Elley og Liselotte Horneman Kragh mener, at vi når meget længere og kan mindske presset på os selv og andre ved at tage flere muligheder i spil og opgive tanken om kategorisk stillingtagen. Det gælder i de små såvel som i de helt store dilemmaer. Måske er der flere udveje end som så. Livet består af det paradoks, at flere modsatrettede ting godt kan være sande på samme tid. Modenhed er at kunne leve med netop den erkendelse. I denne episode omtaler vi den nye bog "Lost & found: A Memoir" af Kathryn Schulz https://www.amazon.com/Lost-Found-Memoir-Kathryn-Schulz/dp/0525512462 og Bent Falks, tidligere sygehuspræsts, forfatterskab, bl.a. Kærlighedens pris I+II, https://www.saxo.com/dk/kaerlighedens-pris_bent-falk_haeftet_9788741003757 Vi omtaler dette citat: "You met me at a very strange time in my life". (Sagt i slutscene af Fight Club og siden gengivet mange steder. https://www.youtube.com/watch?v=nHKlfGq3bOA) read more read less

about 1 year ago