Settings
Light Theme
Dark Theme

Episode 4 - "Ryg og Rejs" med Lisbet Barrett, Jasper Ritz og Jesper Groth

Episode 4 - "Ryg og Rejs" med Lisbet Barrett, Jasper Ritz og Jesper Groth
Jan 29, 2019 · 1h 33m 34s

I denne episode entrerer Raymond, der tidligere har kørt taxa, men gerne vil prøve noget nyt. Ind kommer også Henriette, der forsikrer alle om, at hun kun søger en bolleven,...

show more
I denne episode entrerer Raymond, der tidligere har kørt taxa, men gerne vil prøve noget nyt. Ind kommer også Henriette, der forsikrer alle om, at hun kun søger en bolleven, men alligevel formår at tænde varme følelser hos Jan. Der er også legendariske skideballer fra Leif, Keld i radiobanen, polakker, som har kørt rundt i Esbjerg i 5 timer og meget andet guf!

Dagens panel består af Lisbet Barrett, der i 1999 castede Familien Dahlgård og hun var også tilrettelægger og filmede programmerne. Derfor kan hun også svare på nogle store spørgsmål og tage os med bagom programmerne. I studiet var også tv-vært Jasper Ritz og skuespiller Jesper Groth.

Tusinde tak til de syv bosser: Christian Monggaard, Martin Møller, Emil Hoffmann Madsen, Jesper Kristiansen, Patrick Dræby Ravn, Nanna Rørdam Knudsen og Marcus Jeppesen, som alle har støttet podcastens tilblivelse gennem første kickstarterkampagne sammen med en masse andre seje mennesker. I er de bedste!

Podcasten er produceret med hjælp fra Woody Entertainment.
show less
Information
Author Pelle Lundberg
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search