00:00
45:47
Episode 36
Ritualer føder fællesskaber, og de gør hjernen godt. For det er rart at vide, hvad vi har gang i, hvad vi er samlet om, og hvad der nu skal ske. Ritualer kan også have en mørk og grusom side, hvad sagen om Herlufsholm tydeligt vidner om.
Kan et ritual ved en skilsmisse gavne og give lige så meget som det, vi kender fra bryllupper? Skal der vidner til den beskidte proces? Skal vi have sat gang i flere ritualer? Liselotte fortæller om Rum for Livsbånd, som en måde at give plads til, at vi alle bærer vores døde med os og har brug for at fortælle om dem med jævne mellemrum.
Det handler episode 36 om, hvor Liselotte og Kirsten også på opfordring fra deltagere i et Livstykker-foredrag på Skælskør Bibliotek beder om et konkret råd:
Hvad stiller man op med folk, der snakker og snakker og dominerer en sammenkomst eller et kollegaskab? Skriv til livstykker@gmail.com, hvis du har venlige råd at give.
Episode 36 Ritualer føder fællesskaber, og de gør hjernen godt. For det er rart at vide, hvad vi har gang i, hvad vi er samlet om, og hvad der nu skal ske. Ritualer kan også have en mørk og grusom side, hvad sagen om Herlufsholm tydeligt vidner om. Kan et ritual ved en skilsmisse gavne og give lige så meget som det, vi kender fra bryllupper? Skal der vidner til den beskidte proces? Skal vi have sat gang i flere ritualer? Liselotte fortæller om Rum for Livsbånd, som en måde at give plads til, at vi alle bærer vores døde med os og har brug for at fortælle om dem med jævne mellemrum. Det handler episode 36 om, hvor Liselotte og Kirsten også på opfordring fra deltagere i et Livstykker-foredrag på Skælskør Bibliotek beder om et konkret råd: Hvad stiller man op med folk, der snakker og snakker og dominerer en sammenkomst eller et kollegaskab? Skriv til livstykker@gmail.com, hvis du har venlige råd at give. read more read less

about 1 year ago