Settings
Light Theme
Dark Theme
Explicit

Episode 2 - "Ny By - Nye Kvinder" med Jacob Ege Hinchely, Jesper Simo og Thomas Klinkby

Episode 2 - "Ny By - Nye Kvinder" med Jacob Ege Hinchely, Jesper Simo og Thomas Klinkby
Jan 13, 2019 · 1h 10m 12s

I sommeren 1999 så hele Danmark med, da DR søndag efter søndag inviterede indenfor i Dahlgårds Tivoli. I denne episode kunne tv-seerne blandt andet opleve et vanvittigt trekantsdrama mellem Diana,...

show more
I sommeren 1999 så hele Danmark med, da DR søndag efter søndag inviterede indenfor i Dahlgårds Tivoli. I denne episode kunne tv-seerne blandt andet opleve et vanvittigt trekantsdrama mellem Diana, Martin og Jan. De kunne følge med i problemerne med Jamaicaens tandhjul og utilfredsheden omkring Johnnys stinkende tøj, der især pissede Bo af. Men det er også episoden med Martin, der sover over sig, onesize bøllehatte, Moses Hansen, Hit´N´Hide og en masse andet guf. Rigtig god fornøjelse!

Gæster i studiet er tv-mand Thomas Klinkby, Podcastguru og radiovært Jacob Hinchely samt tv-vært og fodboldkommentator Jesper Simo. Tak til dem og jer der lytter med. En særlig tak til jer, der har gjort det muligt via kickstarter og ikke mindst Christian Monggaard, Martin Møller, Emil Hoffmann Madsen, Jesper Kristiansen, Oliver Brandel og Nanna Rørdam Knudsen, der med deres støtte samtidig har købt sig til titlen: BOSS! :)
show less
Information
Author Pelle Lundberg
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search