00:00
33:31
I dette afsnit er Vickie og jeg taget på besøg hos Ole Henriksen i hans lejlighed i København. Vi har mødt Ole ved flere lejligheder i gennem vores fælles passion for velgørenhed. Jeg læste Ole's selvbiografi i februar 2021 og den var så spændende at jeg læste den på 2 dage. Jeg blev helt opslugt af den fortælling og det hårde liv han havde haft, ikke som barn, men med hans førse mand.

Skru op for lyden, giv dig selv tid og rum til at lytte til denne herlige mand. God fornøjelse!

PS; Brug koden drivkraft til at få 10% på din billet til min bogudgivelse: Smerten blev min drivkraft den 4. november 2023 i Comwell i Nordhavn.

Find din billet her: https://billetto.dk/e/patrick-simiglai-bogudgivelse-smerten-blev-min-drivkraft-billetter-852534
I dette afsnit er Vickie og jeg taget på besøg hos Ole Henriksen i hans lejlighed i København. Vi har mødt Ole ved flere lejligheder i gennem vores fælles passion for velgørenhed. Jeg læste Ole's selvbiografi i februar 2021 og den var så spændende at jeg læste den på 2 dage. Jeg blev helt opslugt af den fortælling og det hårde liv han havde haft, ikke som barn, men med hans førse mand. Skru op for lyden, giv dig selv tid og rum til at lytte til denne herlige mand. God fornøjelse! PS; Brug koden drivkraft til at få 10% på din billet til min bogudgivelse: Smerten blev min drivkraft den 4. november 2023 i Comwell i Nordhavn. Find din billet her: https://billetto.dk/e/patrick-simiglai-bogudgivelse-smerten-blev-min-drivkraft-billetter-852534 read more read less

8 months ago #livsstil, #mentalsundhed, #mindset, #olehenriksen, #selvudvikling, #velgørenhed